Iată ți rețeta inventată de Tino Furtună:
Ruladă pe un blat de file de porc.
Se bate bine carnea, se împănează cu usturoi, mirodenii și kaizer afumat, iar în mijloc un cârnat roșu unguresc, nu foarte uscat.
Toate acestea se leagă cu o sforicică , se pune la cuptor cu ulei de măsline și se acoperă cu albitură, morcov, ceapă.
Se umple tava cu vin alb și se fierbe încet, iar din când în când se întoarce.
Când a scăzut la jumătate se pune și vin roșu, după care se dă focul tare pentru a se rumeni.
După ce rulada este scoasă din cuptor, sosul rămas se scurge, se filtrează și se bate cu două linguri de smântână și cu o lingură de sfecă roșie.
Rulada se taie feli și se asezonează cu sosul rezultat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- Cum să treci corect pe „sub masă” - Sfântul Epitaf, în Vinerea Mare. Preotul Nicolae Crângașu: Așa se face
- Copiii din București merg degeaba în Herăstrău. Nicușor Dan: Când se va rezolva problema cu locurile de joacă
- Lui Mihai Mărgineanu nu i-a venit să creadă ce a văzut în Vama Veche / foto în articol