Tineri traficanți de droguri, prinși și judecați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
Tineri din Galaţi şi Tulcea au fost trimişi în judecată pentru trafic cu droguri.    
Trei tineri din judeţele Tulcea şi Galaţi au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri şi constituirea unui grup specializat în procurarea şi comercializarea de stupefiante. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea citat de agerpres, cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, au procurat de la dealeri şi au comercializat către consumatori substanţe cu proprietăţi psihoactive începând din anul 2016. 

Pentru identificarea celor trei bărbaţi, la sfârşitul lunii ianuarie, poliţiştii antidrog au organizat un flagrant cu sprijinul structurii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea, în timpul acestuia fiind identificat unul din cei trei tineri care deţinea 217,62 grame de fragmente vegetale, cumpărate de la un bărbat de 26 ani din Galaţi. 

[citeste si]

Două luni mai târziu, la locuinţele celor trei tineri, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorului DIICOT, au efectuat percheziţii, ocazie cu care au fost identificate diverse substanţe cu proprietăţi psihoactive. 

„Cei trei tineri au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv şi au fost confiscate sumele de bani dobândite din vânzarea produselor cu efecte psihoactive”, se arată în comunicatul IPJ Tulcea. 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel