Tineri din Oradea, prinși în flagrant când ar fi încercat să vândă 113 pastile de ecstasy
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Tineri din Oradea, prinși în flagrant / Imagine de fsHH de la Pixabay
Tineri din Oradea, prinși în flagrant / Imagine de fsHH de la Pixabay
Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea au prins în flagrant delict doi bărbați, în timp ce ar fi încercat să vândă 113 pastile de ecstasy.

La data de 2 martie a.c., în parcarea unui centru comercial din municipiul Oradea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict doi tineri, de 22 și 26 de ani, ambii din Oradea, bănuiți de trafic intern de droguri de mare risc, arată un comunicat al IGPR.

Aceștia au fost depistați în timp ce ar fi încercat să comercializeze 113 pastile de ecstasy, în schimbul unei sume de bani.

În aceeași zi, pentru documentarea și probarea activității infracționale a celor două persoane, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au efectuat trei percheziții domiciliare, două în Oradea și una în Hidișelu de Sus, județul Bihor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat 1.135 de comprimate inscripționate cu un logo, iar, în urma expertizării, a reieșit că ar conține un amestec de amfetamină, MDMA și cocaină, droguri de mare risc.

Au fost puse în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele celor două persoane.

După audierea de către procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, a fost dispusă reținerea ambelor persoane, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Ulterior, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor în cauză.

Cercetările continuă, în vederea documentării activității infracționale, mai precizează comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel