Tineretul ALDE îi critică pe membrii propuşi în Guvern: Oportunism politic
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Tineretul ALDE (TLDE) a reacţionat la adresa membrilor ALDE propuşi de premierul Viorica Dăncilă în Guvern, pentru preluarea portofoliilor rămase vacante în urmă cu o săptămână. 

"Am luat act cu consternare de comportamentul politic oportunist al unor parlamentari ALDE care au acceptat oferta Vioricăi Dăncilă, de ocupare a unor posturi de ministru într-un cabinet care și-a pierdut legitimitatea morală de a mai guverna România.

Prin deciziile personale de astăzi, doamna Grațiela Gavrilescu și domnii Ion Cupă și Ștefan Băișanu se descalifică nu doar în ochii noștrii, ai tinerilor liberal democrați și ai miilor de membrii de partid, ci și în ochii românilor. Gestul domnilor în cauză, care dovedește că pun calculele politice și financiare personale mai presus de interesul societății românești, este exact acel tip de comportament pe care majoritatea covârșitoare a românilor îl respinge și îl sancționează prin vot.

Tinerii ALDE resping, la rândul lor, oportunismul politic. Pentru noi, această abordare este un contraexemplu. Le transmitem celor trei domni revolta și dezamăgirea noastră. De astăzi, dânșii au ales să intre în echipa ilegitimă și incapabilă a Vioricăi Dăncilă, care joacă, în fapt, pentru Klaus Iohannis. Noi am ales deja un drum nou, în echipa ALDE. Acesta începe cu susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu la președinția României și continuă cu construcția unui proiect nou pentru România", au transmis cei de la TLDE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel