Ține minte datele de 4, 13 și 24 august 2020. Schimbări majore pentru zodii! Efectele se vor simți și anul următor!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
Cel mai marcant tranzit al anului 2020 este cel al lui Marte în Berbec.

Tranzitul lui Marte în Berbec se va termina pe 7 ianuarie 2021. „Marte străbate un semn zodiacal în aproximativ două luni, dar de data aceasta va dura mult mai mult: între 28 iunie 2020 - 7 ianuarie 2021. Și asta pentru că Marte va și retrograda, în perioada 10 septembrie - 14 noiembrie”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Putem trece la treabă! Marte în Berbec este vizionar, e deschizător de drumuri. (…) E un moment oportun să vă apucați de sport, puțină mișcare. Marte în Berbec nu are limite!”, a precizat Daniela Simulescu.

Date de reținut

Însă Marte în Berbec va retrograda și va face aspecte cu impact major. „Vor apărea tensiuni, chestii noi, lumea se supără, comentează. Pe 4 august, Marte va face careu cu Jupiter. Vom avea exces de zel, vom simți că putem, vom simți că lumea este a noastră. Pe 13 august, Marte va face careu cu Pluto. Luptele de putere vor fi foarte serioase, mai ales la nivel mondial! Vor fi certuri în spatele cortinei. Pe 24 august, o dată importantă, Marte face un careu cu Saturn. Ne vom autosabota, există riscul unor probleme de sănătate, conflicte ce vor ține foarte mult. Ne vom plânge, victimiza”, a spus astrologul.

Despre acest tranzit important, dar și despre cum li se va schimba viața zodiilor, aflați mai multe în cadrul emisiunii realizate de astrologul DCNews, Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel