Tina Turner, cea mai în vârstă vedetă pe coperta Vogue
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
TinaTurnervogueGermany
TinaTurnervogueGermany

Cântăreața americană,

Tina Tuner apare în numărul din aprilie al revistei Vogue Germania, fiind prima ei apariție pe coperta revistei. Cu această ocazie, cântăreața devine, la vârsta de 73 de ani, cea mai în vârstă vedetă care apare pe coperta unei reviste Vogue, luându-i locul actriţei Meryl Streep, care a pozat în 2012 pentru coperta ediţiei americane a revistei Vogue, la vârsta de 62 de ani.

Tina a fost o alegere surprinzătoare din partea revistei Vogue Germania, care preferă, de obicei, vedete tinere sau fotomodele.

Fotografia de pe coperta revistei a fost realizată de Claudia Knoepfel şi Stefan Indlekofer, sub coordonarea stilistului Nicola Knels. Cântăreaţa va putea fi admirată şi într-un editorial fotografic, inclus în interiorul revistei.

Tina Turner s-a retras din viaţa publică după turneul ei de adio care a avut loc în 2008-2009. Cântăreaţa a învăţat limba germană şi s-a mutat în Elveţia în 1995, pentru a locui cu partenerul său de viaţă, Erwin Bach. Tina Turner a primit la sfârşitul lunii ianuarie dreptul de rezidenţă în Elveţia şi intenţionează să renunţe la cetăţenia americană după ce va deveni în mod oficial cetăţean elveţian, precizează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel