Data publicării:

Timiş: Poliţia locală navală a identificat sute de nereguli, de la începutul anului

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Poliţiştii locali ai Biroului Patrulare Navală pe Canalul Bega din Timişoara au identificat, de la începutul anului, sute de nereguli pe luciul de apă sau pe malurile cursului de apă, fiind aplicate aproape 100 de amenzi contravenţionale.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin, a declarat, vineri, că problemele sesizate de echipaje în timpul patrulelor navale sunt transmise ulterior către direcţiile din cadrul primăriei sau către instituţiile abilitate în soluţionarea lor. 'De la începutul anului au fost constatate 232 de nereguli, doar în ultima lună fiind înregistrate 60, principalele probleme fiind mobilierul urban deteriorat, iluminatul public nefuncţional în unele zone, vegetaţia necosită, rampele de deşeuri pe maluri, copaci căzuţi în Bega, coşuri de gunoi şi toalete neigienizate, cabluri căzute.

De la începutul acestui an, poliţiştii locali au aplicat 95 de sancţiuni contravenţionale pentru consum de alcool, tulburarea liniştii publice, aruncarea de deşeuri, formarea de rampe clandestine de deşeuri', a afirmat Daniela Seracin. Pe lângă patrularea cu şalupa, pe Bega au mai fost organizate şi acţiuni de ecologizare şi au fost depistate 16 persoane fără adăpost, îndrumate ulterior către serviciile sociale. 'Poliţiştii locali vor acţiona în continuare pentru menţinerea unui climat de linişte şi siguranţă atât pe Canalul Bega, cât şi pe malurile acestuia, cu atât mai mult cu cât se doreşte păstrarea integrităţii investiţiilor realizate din fonduri europene', a mai menţionat Seracin, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel