TikTok, sponsor oficial al EURO 2021. UEFA a făcut anunţul
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 11 feb, 15:08
Tik Tok, sponsor oficial al Euro 2021. Sursa: Pixabay
Platforma de socializare TikTok va fi sponsorul oficial al Campionatului European de Fotbal din vara acestui an. 

"TikTok va oferi un loc în care fanii fotbalului îşi pot urmări creatorii preferaţi, pot împărtăşi cel mai bun conţinut fotbalistic de pe TikTok şi îşi pot crea propriile momente speciale, captând reacţii şi sărbătoriri în jurul turneului. În plus, UEFA va oferi platformei TikTok acces la biblioteca sa imensă de conţinut istoric, pentru a crea conţinut nou, captivant şi inovator", a precizat UEFA într-un comunicat.

Această colaborare include drepturi de sponsorizare a emisiunilor, care vor oferi TikTok vizibilitate la programele live cu meciurile UEFA EURO 2020 pe toate canalele europene de televiziune.

Amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, EURO 2020 se va desfăşura în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021. Arena Naţională din Bucureşti urmează să găzduiască partidele Austria - Macedonia de Nord (14 iunie), Ucraina - Macedonia de Nord (18 iunie), Ucraina - Austria (22 iunie), toate din Grupa C a competiţiei, precum şi un meci din optimile de finală, pe 29 iunie, scrie digisport.ro

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro