Tiger Woods, acţionat în justiţie. Accident de circulaţie
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Tiger Woods, acţionat în justiţie. Accident de circulaţie. foto: @Tiger - FB
Tiger Woods, acţionat în justiţie. Accident de circulaţie. foto: @Tiger - FB
Tiger Woods a fost chemat în instanţă pentru moartea unuia din angajaţii săi.

Fostul star american al golfului Tiger Woods a fost acţionat în justiţie de către părinţii unuia din angajaţii restaurantului său, decedat într-un accident de circulaţie în luna decembrie, informează AFP. Plângerea îl vizează pe Tiger Woods şi pe prietena acestuia, Erica Herman, care este directoarea restaurantului The Woods, situat în Jupiter, Florida.

Părinţii victimei, Nicholas Immesberger, care era barman la The Woods, îl acuză pe Tiger Woods şi pe prietena acestuia că sunt responsabili de decesul fiului lor (24 ani), care s-a urcat la volan după ce a consumat alcool. Conform textului plângerii, 'Tiger Woods ştia sau trebuia în mod obligatoriu să ştie că Immesberger era dependent de alcool'.

Alcool, peste limită

'Tiger Woods şi Erica Herman au consumat câteva pahare cu el la Woods, cu câteva zile înainte de accidentul fatal din 10 decembrie 2018', se arată în plângere. În plângere nu se precizează dacă Tiger Woods şi/sau Erica Herman erau prezenţi pe 10 decembrie la restaurant, înainte ca Nicholas Immesberger să se urce în maşină la terminarea programului. Autopsia lui Immesberger, decedat în urma leziunilor suferite în accident, a pus în evidenţă faptul că alcoolul pe care îl avea în sânge era de trei ori peste limita maximă autorizată în Florida.

Tiger Woods, în vârstă de 43 de ani, este unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi ai planetei, care a adunat 1,5 miliarde dolari din prime de victorie şi contracte parteneriale. El a revenit în prim planul sportului după peste patru sezoane dezastruoase marcate de accidentări şi operaţii la spate.

Citește și:

Golf: Tiger Woods, decorat de preşedintele Donald Trump cu Medalia Libertăţii

Tiger Woods, meci de golf cu Donald Trump: "M-am distrat bine"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel