Tibi Ușeriu, declarații cutremurătoare: Puteam fi oricând împuşcaţi
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Tibi Ușeriu, declarații cutremurătoare: Puteam fi oricând împuşcaţi
Tibi Ușeriu, declarații cutremurătoare: Puteam fi oricând împuşcaţi
Tibi Ușeriu, cunoscutul alergător de anduranță și ultramaratonist român, și-a amintit, la “Acces Direct”, emisiunea prezentată de Simona Gherghe, de cele mai grele momente ale vieții sale, de la bătăile cu biciul, pe care le încasa la stână, în copilărie, la  jafurile armate la care participa în adolescență și viața din pușcărie. 

Tibi Ușeriu își amintește: "Noi eram daţi slugă la alte stâne. Se punea biciul pe noi fără să se discute... M-am întors acasă cu turma de oi şi lipseau trei din acea turmă. M-a luat pe sus ciobanul şi a zis: Şi îti dai seama că eu am luat-o prin pădurile alea şi am stat toată noaptea prin pădure şi am căutat acele oi. Dimineaţa, m-am pregătit pentru o bătaie zdravănă pe care mi-o dădea, pentru că nu am găsit niciuna dintre ele".

"Am început să jefuim bijuterii, după care am început să tâlhărim maşini care duceau bani de la magazine, mari magazine comerciale, foarte mari, la bancă. (...) Puteam fi oricând împuşcaţi. Erau jafuri armate (...). Am fost condamnat la 23 de ani de detenție. Am fost dus într-o puşcărie de maximă siguranţă. Am evadat din două puşcării", mai spune acesta.

Victorie

Tiberiu Ușeriu (44 ani) a reușit anul acesta să câștige pentru a treia oară consecutiv, din tot atâtea participări, ultramaratonul 6633 Arctic Ultra, considerat printre cele mai dificile din lume, având în vedere că se desfășoară în zona Cercului Polar.

[citeste si]

Cursa a debutat pe 8 martie 2018, iar Tiberiu Ușeriu a reușit să o încheie după 7 zile și aproximativ 5 ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel