Data publicării:

Ţi-o mai aminteşti pe Geta din Liceenii? Actriţa Cesonia Postelnicu a trecut prin clipe de coşmar după ce a pierdut custodia fiului ei

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: captură video "Liceenii"
foto: captură video "Liceenii"
Fire energică, mereu optimistă, cu zâmbetul pe buze - aşa îşi amintesc românii de personajul Gina din "Liceenii", iubita lui Ionică. Actriţa ascunde, însă, o dramă personală.

Românii şi-o amintesc pe adolescenta "Geta" din seria Liceenii mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu ce dramă ascunde actriţa. Aceasta a fost căsătorită din 1997 până în 2005 cu Emilian Simion și au împreună un fiu. Cei doi au divorțat, iar fostul soț i-a deschis un proces pentru a obține el custodia băiatului. Magistrații i-au dat câștig de cauză fostului soț, iar actrița a pierdut custodia fiului ei de 17 ani. Cesonia are dreptul să își viziteze băiatul și să petreacă vacanțele împreună cu el.

„Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi.', se arată în motivarea instanței.

Mai mult, a trebuit să îi plătească fiului ei adolescent și o pensie alimentară lunară, stabilită inițial la 380 de lei și majorată ulterior la aproximativ 800 de lei.

Cesonia Postelnicu a jucat și în partea a doua și a treia a filmului, „Liceenii RocknRoll' și „Liceenii în alertă'. După succesul din Liceenii, actrița s-a dedicat mai mult teatrului. Cesonia Postelnicu a fost întotdeauna îndrăgostită de spectacol și de scenă, mai ales că provine din doi părinți actori. Aceasta a avut multe roluri în spectacolele de teatru și a cochetat de multe ori cu televiziunea. Acum, Cesonia este angajată a Teatrului Național din București.

În primăvara acestui an frumoasa actriţă a împlinit 55 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel