Ţi-ai surprins pisica privind într-un punct fix, ca hipnotizată? Vezi ce ar putea să însemne
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Când îţi vezi pisica holbându-se într-un punct fix, ar trebui să te îngrijorezi / Foto: Pxhere
Când îţi vezi pisica holbându-se într-un punct fix, ar trebui să te îngrijorezi / Foto: Pxhere
Pisica ta privește într-un punct fix din casă? Asta nu e bine deloc! Se spune că o pisică are darul de a proteja casa și familia de spiritele rele. De altfel, acest animal magic are un sistem unic de bioenergie. 

Ţi s-a întâmplat, probabil, dacă ai o pisicuţă acasă, să o surprinzi într-un moment în care priveşte insistent într-un punct fix, undeva pe perete, pe tavan sau în orice alt loc din cameră. Încerci să-i distragi atenţia, îi vorbeşti, chiar o atingi cu gând să-i schimbi poziţia dar nimic nu pare să funcţioneze. Pisicuţa ta e ca stana de piatră. Nimic nu o clinteşte din loc şi pare că ar fi hipnotizată de ceva sau...cineva. Dacă nu a văzut o insectă pe perete, atunci ar fi cazul să te ţii bine de scaun în timp ce citeşti asta: animăluţul tău a intrat în contact cu o entitate necunoscută în formă de spirit. Cel puţin, asta susţin cercetătorii pe zona misticismului şi a fenomenelor paranormale.

Pisicile şi copiii mici ar putea vedea spiritele celor decedaţi

Se crede că pisica poate să intre în contact cu câmpul bio uman, efectuând corectarea, hrănirea și uneori restaurarea acestuia. Însă ce anume se întâmplă când animalul tău privește într-un punct fix din casă? Pisica este, practic, ca un "senzor de înaltă tehnologie" care depistează prezenţă nouă sau suspectă în încăpere. Micuţa necuvântătoare este privită şi ca un diagnosticator al karmelor încă din cele mai vechi timpuri. Egiptenii considerau pisicile drept animale extrem de valoroase și au dezvoltat chiar și un cult al lor. Zeița cultului, Bastet, a fost una dintre cele mai venerate zeități. Însă la polul opus, în Evul Mediu, în zona europeană, pisicile erau considerate ca fiind ființe negative.

Alungă spiritele rele şi protejează casa de energii negative

Cert este că pisica simte energiile negative și reacționează. Când pisica simte spiritele din casă, primul lucru pe care îl face este să le urmeze pentru a le afla intențiile. Ca să se asigure că acele entități astrale nu le amenință însă teritoriul, pisica va face orice ca să le îndepărteze. Iar dacă nu va reuși să le alunge, pisica va bloca entitatea astrală cu energia sa pozitivă și o va conduce afară din casă. Iată încă un motiv să ţii pe lângă casă o pisicuţă simpatică, nu-i aşa?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel