Urmărește emisiunea live
Thomas Tuchel, antrenorul lui Chelsea, promisiune: Indiferent de situaţie...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Chelsea Football Club
Facebook Chelsea Football Club
Thomas Tuchel, managerul lui Chelsea, le-a făcut o promisiune fanilor pe final de sezon. 

”Să sperăm că vom termina pe locul al treilea și ar fi un progres în acest sens. Am fost constant în primele trei în cel mai tare campionat, acum concurăm probabil cu cele mai bune echipe care au jucat în această ligă (n.r. Man. City și Liverpool).

Plecând de aici, analizăm și nu trebuie să ne îngrijorăm după acest sezon, dar este multă ambiție în noi care nu este satisfăcută. Este până într-un punct bine, poate la un anumit nivel foarte bine, dar este mereu loc pentru progres. Nu ne vom relaxa și nu vom ceda ușor. Ceea ce pot să promit este că voi fi aici, dacă pot promite ceva, iar eu voi fi aici cu energie deplină și cu energie pozitivă indiferent de situație.

Vom lucra în continuare pentru Chelsea și refuz să mă gândesc la scenarii negative. Vom fi competitivi, vom vedea la ce nivel ne vom situa. Legat de cum ne vor afecta întârzierea (n.r. preluare Chelsea de Todd Boehly) și sancțiunile, este un risc. Va fi foarte dificil să compensăm pentru acest dezavantaj, ținând cont de situația celorlalte două echipe, City și Liverpool, care deja își îmbunătățesc echipele”, a declarat Thomas Tuchel, potrivit Sports Illustrated.

Vânzarea clubului Chelsea, în impas. Roman Abramovich ar fi vinovat

Deşi miliardarul Todd Boehly s-a înţeles cu autorităţile, dar şi cu Roman Abramovich pentru a achiziţiona clubul, se pare că oligarhul rus pune beţe în roate. 

Boehly vrea să depună trei miliarde de euro într-un cont până când autoritățile se vor asigura că acești bani vor merge către o fundație care se ocupă cu ajutorarea victimelor din Ucraina. Totuși, Abramovich ar insista ca celelalte două miliarde de euro să fie virați către compania care deține Chelsea, Fordstam, și care îi aparține oligarhului rus, înainte de a merge către fundația Chelsea, scrie Digisport.

Există astfel riscul ca banii să ajungă direct la Roman Abramovich, fiind încălcate restricţiile impuse după ce Rusia a invadat Ucraina. 

”În guvern, există motive de îngrijorare că vânzarea ar putea pica și că Roman Abramovich ar putea lăsa Chelsea să se scufunde.

Termenul limită este până la sfârșitul acesti luni, începutul lunii iunie, iar dacă vânzarea nu se va concretiza, clubul ar putea fi exclus din competițiile europene sau chiar din Premier League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel