Theo Rose se mută din România? "Mă bate un gând să îmi iau casă în Dubai"
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Foto: Instagram Theo Rose
Foto: Instagram Theo Rose
Theo Rose a vorbit pe Instagram despre posibilitatea mutării din România. 

Theo Rose a vorbit pe Instagram despre posibilitatea mutării din România.

Anunțul făcut de Theo Rose

Artista le-a mărturisit fanilor că are de gând să își cumpere o locuință în Dubai, considerând că este o țară extraordinară, cu numeroase posibilități, și de asemenea prețurile sunt mai convenabile decât în România.

"Mă bate un gând să îmi iau casă în Dubai. Nu neapărat casă, chiar și un apartament. (...) Am auzit că este foarte ușor să faci credit acolo și m-am informat despre asta. Momentan vrea să înțeleg mai multe despre acest lucru. (...) Dacă vreți să fim vecini, haideți în Dubai, unde-i viața ca în rai. (...)", a spus Theo Rose.

VEZI ȘI: Theo Rose, SUPĂRATĂ pe Denise Rifai: Eu nu pot cu ea, frate! Tot timpul mă BÂNTUIE o chestie!

Theo Rose a făcut câteva comentarii la adresa emisiunii lui Denise Rifai

"Eu nu pot cu Denise Rifai, frate! Tot timpul mă bântuie o chestie!

De exemplu, are invitatul în față și îi spune așa: aș vrea să știu dacă încă mai credeți că strategia dumneavoastră de campanie a fost una inspirată. Și apoi zice: Urmează întrebarea... Și în capul meu e: Încă mai credeți că strategia dumneavoastră de campanie a fost una inspirată? Semnul întrebării!

Dar nu, ea întreabă altceva! Cine v-a convins să defilați cu tancul la alegerile din 2008?

Ce?? Păi dacă aia voiai să știi, de ce nu l-ai întrebat aia? De ce n-ai zis aia cu semnul întrebării la final.

Îmi place tare emisiunea și o urmăresc, și mă uit la ea de când a început, de la primul episod. Ea se numește "40 de întrebări", dar gândiți-vă că la fiecare întrebare din toate cele 40 ale fiecărui episod eu fac același lucru! Ea zice: Aș vrea să știu de ce mama dumneavoastră v-a părăsit. Urmează întrebarea... și apoi ea zice: Credeți că ați fost un copil...

Nuu! Întreabă direct: De ce te-a părăsit mă-ta? Nu e mai logic așa? Nu știu, nu pot să mă împac cu ideea asta!

Are logică ce face femeia acolo, că ea pune o întrebare construită pe baza unui exemplu concret, adică ea arată exact de ce vrea să știe lucrul ăla, nu vrea să știe așa, pentru niciun motiv, dar cum fac e să mă opresc după ce zice ea? Aș vrea să știu de ce v-a părăsit mama dumneavoastră. Urmează întrebarea... și în capul meu rulează, deși încerc de fiecare dată să nu se mai întâmple asta: de ce v-a părăsit mama dumneavoastră? Deci, cum fac eu?!", a spus Theo Rose într-un video publicat pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel