Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 11 dec 2019 / 13:49
"The Irishman", RECORD de vizionări. Cifrele sunt uimitoare
"The Irishman" a fost urmărit de pe 26 de milioane de conturi Netflix în prima săptămână.

Filmul "Irlandezul/ The Irishman", de Martin Scorsese, a fost urmărit pe 26,4 milioane de conturi Netflix din toată lumea în primele șapte zile, arată datele făcute publice de gigantul de streaming online, arată Variety.

În primele 28 de zile, Netflix se așteaptă ca aproximativ 40 de milioane de deținători de cont să fi urmărit cel puțin 70% din filmul de trei ore și jumătate "Irlandezul", potrivit directorului de conținut al companiei, Ted Sarandos, care a ținut un discurs marți la UBS Global TMT Conference din New York.

Filmul a fost lansat pe 27 noiembrie pe Netflix, după ce a fost difuzat pentru o scurtă perioadă într-un grup restrâns de cinematografie.

Cifrele sunt uimitoare

 

Sarandos a spus că cifrele interne ale Netflix sunt uimitoare, dar că ele trebuie calculate pentru un film care ține trei ore și jumătate, durată care face producția mai greu de consumat integral de la prima vizionare.

Potrivit companiei Nielsen, la data premierei din 27 noiembrie, aproximativ 18% din totalul telespectatorilor filmului l-au vizionat în întregime, ceea ce, potrivit firmei de cercetare, a fost egal cu premiera thrillerului "Bird Cutie" și mai mare decât cea a filmului "El Camino", ambele produse tot de Netflix.

Sarandos a mai spus jurnaliștilor că Netflix intenționează să înceapă publicarea regulată a cifrelor sale de audiență.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro