Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 30 aug 2020 / 19:11
Testarea în pandemia de COVID-19. Prof. dr. Ileana Constantinescu la Academia de Sănătate
Prof Dr Ileana Constantinescu
Prof. dr. Ileana Constantinescu va explica, la Academia de Sănătate, de luni, 31 august, ora 11.00, cum se face testarea COVID-19 la Institutul Clinic Fundeni.

Prof Dr Ileana Constantinescu, medic primar virusologie – imunologie, medic șef Laborator, șeful Centrului de Imunogenetica și Virusologie Institutul Clinic Fundeni și coordonator Program Transplant, este profesor universitar la Disciplina Imunologie și Imunologia Transplantului, la UMF Carol Davila, din București, și Directorul Departamentului de Granturi și Cercetare, de la aceeași universitate.

Prof Dr Ileana Constantinescu răspunde, de asemenea, și de managerierea listelor de așteptare pentru toate tipurile de transplant performate în Institutul Clinic Fundeni (conform site-ului instituției medicale), de evaluarea virusologică și din punct de vedere al histocompatibilității pentru donatorii aflați în moarte cerebrală și/sau vii.

Emisiunea în care va aborda subiectul testării pentru infectarea cu noul coronavirus și pandemia de COVID-19, va fi retransmisă luni, 31 august, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro