Testamentul lui Pele: 30% din bunuri merg către soție
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Presa a dezvăluit testamentul fostului fotbalist Pele, care a murit la finalul anului trecut.

Legendarul fotbalist brazilian Pele, decedat pe 29 decembrie la vârsta de 82 de ani, în urma unui cancer, a lăsat în testamentul său 30 la sută din bunuri văduvei sale şi a menţionat o altă femeie, o fiică nerecunoscută de marele jucător, conform avocatului fostei soţii, citat de AFP.

'Regele Pele' a specificat în testamentul său că a treia şi ultima sa soţie, Marcia Cibele Aoki, va rămâne cu 30 la sută din bunurile sale, printre care 'obligatoriu' casa în care locuiau la Guaruja, o staţiune balneară din Sao Paulo, a declarat, marţi, avocatul văduvei lui Pele, Luiz Kignel.

Moştenirea clientei sale cuprinde această reşedinţă, alte bunuri imobiliare şi o participaţie la marca înregistrată Pele, a explicat avocatul, care precizează că inventarul complet al bunurilor nu a fost încă realizat şi, în consecinţă, valoarea totală a masei succesorale nu este cunoscută.

Avocatul a adăugat că testamentul triplului campion mondial menţionează posibilitatea ca Pele să aibă o fiică nerecunoscută care ar avea dreptul la o parte din 70 la sută din bunurile rămase şi supuse succesiunii, care au fost rezervate celorlalţi şapte copii ai fostului mare jucător.

Avocatul a indicat eventualitatea existenţei unei alte fiice, a cărei recunoaştere va depinde de un test ADN, care însă nu a putut fi efectuat lui Pele din cauza pandemiei şi a stării sale de sănătate.

'Femeia în cauză este o braziliancă, care solicită să fie recunoscută drept fiică a lui Pele şi despre care nu ştim mare lucru, dacă a sesizat deja justiţia pentru o recunoaştere a paternităţii', a adăugat avocatul.

În septembrie 2022, un tribunal din Sao Paulo i-a ordonat lui Pele să se supună unui test ADN, conform site-ului G1. Femeia în cauză ar fi al optulea copil al legendarului fotbalist, care a fost căsătorit de trei ori şi a recunoscut oficial şapte copii, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel