Testamentul lui Corneliu Coposu, găsit după 23 de ani
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
După 23 de ani, testamentul politic al lui Corneliu Coposu a fost găsit, anunță Fundaţia "Corneliu Coposu" și Asociaţia "21 Decembrie 1989" prin intermediul unui comunicat. 

“Ani la rând după moartea lui Corneliu Coposu s-a vorbit despre faptul că Seniorul nu a lăsat naţiunii române un testament scris. Recent, am găsit testamentul întâmplător, după două decenii, în timp ce căutam documente scrise de Senior despre creştin-democraţie pentru lansarea unui apel de renaştere, eveniment pe care Fundaţia noastră îl pregătea la Bădăcin, satul lui Iuliu Maniu. Vrem să împărtăşim cu toţi românii această moştenire, în ziua de 20 mai, ziua de naştere a lui Corneliu Coposu”, anunţă Ionuţ Gherasim, preşedintele executiv al Fundaţiei “Corneliu Coposu”, citat de Antena 3.

(w670)

Corneliu Coposu (1914-1995) a fost deținut politic și liderul opoziției din România postcomunistă. Coposu a fost numit de liderii politici străini şi de presa internaţională drept "cel mai moral şi mai important politician român după Revoluţie”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel