Test COVID-19. DECIZIA luată de Mircea Badea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea a vorbit despre măsurile luate în România în contextul pandemiei și testele ce confirmă prezența virusului SARS-CoV-2.

„Măsurile mult mai eficiente ar fi purtatul măștii și restricționarea locațiilor care favorizează super răspândirea. Nu ar fi mai inteligentă, și în România, o abordare mai minimalistă în măsuri, dar drastică în aplicarea lor? Mă duc prin benzinării, diverse clădiri… foarte puțini poartă mască. Poate ar fi bine să ne concentrăm pe purtatul măștii, decât pe 400.000 de interdicții și 700.000 de norme”, a spus Mircea Badea la Antena 3, în cadrul emisiunii în care a avut o intervenție și Raed Arafat.

„Aștept să rezolve Curtea Constituțională problema internărilor cu forța ale celor infectați”, a mai spus Mircea Badea, adăugând ulterior: „Clar, este anti-constituțional. Este o chestie unică pe planetă. În momentul în care va pica, se va întâmpla un lucru, și anume: mai multă lume se va duce benevol să se testeze. Cum aș fi eu, de exemplu.

Pe mine, ca să mă testeze, trebuie să mă alerge cu plutonul de miliție acum.

Nu plec în nicio vacanță. Nu mă testez. Dacă starea mea medicală nu necesită internarea în spital, nu mă testez”, a subliniat acesta.

Ulterior, au urmat câteva replici cu Raed Arafat. Mai multe AICI.

VEZI ȘI: SMS DUR primit de Gâdea în timpul emisiunii. Ce a urmat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel