România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 20 sep, 19:26
Terapie Intensivă în pandemia COVID-19. Prof Dr Dorel Săndesc, la Academia de Sănătate
Prof Dr Dorel Săndesc, reputat expert în Terapie Intensivă, vine la Academia de Sănătate luni, 21 septembrie, de la ora 11.00, pentru a discuta despre problemele și provocările din pandemia COVID-19. 

Prof. Dr. Dorel Săndesc este profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, activează la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din orașul de pe Bega, Vice-Președinte al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, și este președinte al Comisiei de Anestezie și Terapie Intensivă de la Ministerul Sănătății. 

Reputat specialist, Prof. Dr. Dorel Săndesc va vorbi, la Academia de Sănătate, despre problemele uriașe pe care pandemia de COVID-19 le-a provocat și le poate provoca în spitalele din România. 

Ce se întâmplă cu pacienții care fac forme grave de COVID-19, cum se luptă medicii de la ATI să-i salveze, ce efecte are infecția cu coronavirus în organismul uman și ce tratamente au sau nu succes contra acestei noi boli cumplite, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vom afla de la Prof. Dr. Dorel Săndesc.

Emisiunea va fi retransmisă luni, 21 septembrie, de la ora 11.00, simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro