Teodorovici: PSD ar trebui să îl suspende pe Iohannis. Chirieac, ÎNTREBARE-CHEIE
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Parlamentul României
Parlamentul României
Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat că PSD ar trebui să ia în calcul suspendarea preşedintelui, dacă acesta nu numeşte un premier de la PSD după moţiunea de cenzură anunţată. 

"Dacă trece moţiunea de cenzură, preşedintele este obligat de lege să numească premier din partea opoziţiei. Dacă nu respectă legea, se poate lua în calcul demararea procedurii de suspendare", a declarat Eugen Teodorovici. 

Bogdan Chirieac: Nu este poziţia PSD

"Deocamdată, aceasta este opinia dlui Teodorovici, nu este poziţia oficială a PSD. Sigur că dânsul este un lider important, dar asta nu înseamnă că este poziţia PSD. În ceea ce mă priveşte, opinia mea este că suspendarea preşedintelui este prematură. Dânsul trebuie să respingă numirea unui premier venit de la o majoritate condusă de PSD. Dacă o face de 2 ori, ne ducem în anticipate, dar nu mai e cazul, că vor fi alegeri la termen, dacă vor mai fi. Că în ritmul actual de infectări, nici locale în septembrie nu vom avea. Dar ce face PSD dacă dă Guvernul jos luna asta? Are bani să crească pensiile cu 40 la sută la 1 septembrie? Eu cred că dl Cîţu a invalidat orice posibilitate ca asta să se întâmple!", a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel