Teodorovici: Intoxicare. Motiv politic în spate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Orlando Teodorovici
Orlando Teodorovici
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a intervenit la România TV pentru a face precizări cu privire la zvonurile lansate în spațiul public cu eventuarele tăieri de pensii, dar și de salarii la bugetari.

Dacă cineva vrea să vorbească despre tăieri, aici vorbim despre opoziție, acolo nu poate nimeni să garanteze ceea ce dânșii vor să facă. Văd că opoziția încearcă să inducă teama în rândul pensionarilor. Este un joc murdar, nedrept. a spus Eugen Teodorovici.

Întrebat de către moderatoarea Andreea Crețulescu despre un document, că ar exista anumite îngrijorări, cu privire la salariații bugetari din trimestrul al 4-lea, document care a apărut astăzi în spațiul public, având antetul Ministerului de Finanțe și care a fost trimis Ministerului Muncii în aprilie, Eugen Teodorovici a spus că: 

Trebuie să clarificăm lucrurile. Văd că acest subiect dat în aprilie, în media, este reîncălzit în aceste zile. Argumentul din spatele acestei dorințe de a intoxica opinia publică este unul politic având în vedere ce se prefigurează pe scena politică până la final de an. Noi, în Parlament, am avut un buget aprobat și nu s-a schimbat nimic până astăzi. Eu sunt obligat, precum prevede noua lege, ca un ministru de Finanțe responsabil, să se îngrijească de felul în care banul public este cheltuit. Trebuie să mă asigur că investițiile se vor face pentru că, slavă Domnului, banii au fost alocați chiar consistent. Trebuie să mă asigur că nu se fac angajări peste bugetele aprobate. a spus Eugen Teodorovici, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel