Teodorovici, atac la Iohannis: Sper ca NOUL președinte să aibă altă abordare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
Ministrul Teodorovici, aflat la dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019 organizată de trustul de presă DC Media Group, i-a dat o replică dură lui Klaus Iohannis.

Eugen Teodorovici a zis că se așteaptă ca noul președinte al României să aibă altă abordare decât Klaus Iohannis.

Aflat la dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a citit ce a spus Klaus Iohannis care participa la ședința plenară a Coaliției pentru Dezvoltarea României.

”Ascult ce se discută aici, dar citesc și ce discută dincolo. Nu cred avem de-a face cu cea mai bună abordare, dacă vrem investiții cu adevărat în România. Nu cred că oameni importanți în stat trebuie să prezinte, culmea, în fața companiilor cu capital străin, o situație alta decât este. Nu cred că asta este menirea celui mai înalt demnitar în stat!”, a zis Eugen Teodorovici în cadrul dezbaterii organizate de DC News și DC Business.

Sper ca noul președinte să aibă altă abordare constructivă. O zic strict din dorința de a schimba lucrurile pe fond în România. Nu zic că cineva este perfect, dar spun că împreună, lucrurile se pot schimba în bine”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Iată răspunsul complet în video:

 

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News şi DC Business, a organizat miercuri, 12 iunie, dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel