Teodorovici, contre cu șeful ANAF pe tema casei lui Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Casa lui Iohannis a devenit motiv de contre între șeful ANAF și ministrul de Finanțe.  Eugen Teodorovici i-a dat deja termen.

Recuperarea creanțelor de la familia Iohannis, după ce a pierdut în instanță una dintre case, a creat dispute verbale în Ministerul de Finanțe. Șeful ANAF a declarat că nu poate executa creanța fără să aibă un titlu de la minister care ateste că statul român este proprietarul acestui imobil. Eugen Teodorovici susține că Ionuș Mișa încurcă legea și că nu este nevoie de niciun titlu.

Șeful ANAF, condiție pentru păstrarea postului

După declarația șefului ANAF, Ionuț Mișa, ministrul Eugen Teodorovici a avut un mesaj clar și dur. "Nu există niciun conflict, nu sunt schimburi de replici cu între ANAF și Ministerul de Finanțe pentru că eu nu am replici sau contre cu subordonații mei. Dacă ar fi aceste contre, nu ar mai fi subordonații mei, ca să fie foarte clar. Ar fi fost bine ca domnul președinte al ANAF-ului să se gândească, dacă spune că este într-o situație, că a fost ministru de finanțe anul trecut și de ce nu a trimis dânsul spre ANAF un astfel de document pe care dânsul îl solicită astăzi de la minister? Trei la mână, nu cred că este nevoie de niciun fel de document. (...) Ca să stea domnul Mișa liniștit și pe timpul verii, o să trimit astăzi o solicitare și în scris, cu mai multe puncte, la care doresc să primesc răspuns mâine și să am un punct de vedere foarte clar din partea domniei sale. (...)Dacă nu răspunde cerințelor mele, nu mai are calitate de subordonat al meu. E un singur mesaj, nu sunt mai multe. Eu zic că e o singură cale", a declarat ministrul Teodorovici la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel