Teodorescu: Cîțu A LOVIT când trebuie!
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Profesorul Bogdan Teodorescu susține că premierul Florin Cîțu a procedat la momentul potrivit atunci când a decis să îl demită pe Vlad Voiculescu. 

Profesorul Bogdan Teodorescu s-a aflat astăzi în direct la DC News și DC News TV unde a comparat demiterea lui Vlad Voiculescu de la MInisterul Sănătății. 

”La situația actuală noi avem un personaj politic numit Vlad Voiculescu, care a intrat pe o imagine foarte bună în Guvern și-a maculat-o cu destoinicie timp de patru luni de zile. Aproape toate acțiunile sale publice au fost condamnate, contestate sau puse sub semnul întrebării, inclusiv de foștii săi susținători. Cîțu nu a luat decizia eliminării lui Voiculescu pentru că Voiculescu a fost public și l-a criticat pe Cîțu, ci pentru că Voiculescu, după un șir întreg de gafe a hotărât să dea și o Hotărâre de Guvern mai pe înserat, care schimba o întreagă metodologie guvernamentală într-o direcție nu foarte apreciată de populație, fără știrea primului ministru. Noi am avut un Băsescu ce a intrat cu o imagine proastă în Guvern, era acuzat de diverse povești, pe care și-a reparat-o și pe creștere a fost atacat de Ciorbea în timp ce noi avem un Voiculescu ce a intrat sus în Guvern, pe diverse acțiuni ale sale s-a dus în jos și în groapa asta de potențial a fost atacat de Cîțu. La acest moment Cîțu a lovit când trebuie, spre deosebire de acum mulți ani când Ciorbea a lovit când nu trebuie”, a declarat profesorul Bogdan Teodorescu. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel