Teodora Dan, reprezentanta României la Miss Universe 2016. Uite cât este de frumoasă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
După doi ani de abstinență, România participă din nou la Miss Universe. Teodora Dan este cea care va reprezenta România la Miss Universe 2016 din Filipine.

În urma selectiei naționale, care a avut loc în 20 decembrie, în Capitală, Teodora Dan a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competitiei Miss Universe 2016, în perioada 12 – 31 ianuarie 2017.

(w670)

Sunt extrem de fericită că am reușit sa-mi implinesc un vis din copilarie, se imi reprezint tara in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete din lume – Miss Universe. Fiind cea mai inalta performanta posibila in acest domeniu pe plan national, aceasta experienta va fi categoric cea mai frumoasa experienta din cariera mea de model. Voi reprezenta Romania cu onoare si demnitate in cadrul Miss Universe, promovand turismul, cultura si traditiiile tarii noastre in fata a miliarde de telespectatori si spectatori din intreaga lume, promitand tuturor romanilor sa fac tot ce imi sta in putere pentru a aduce in premiera absoluta coroana si marele premiu in Romania., a declarat Teodora Dan, potrivit Libertatea.ro.

 (w670)

Teodora are 27 de ani, 1.75 m înăltime, iar dimensiunile sale sunt 93-64-93. Tânăra este născută în Craiova, însă, în prezent, locuiește în București. Este absolventă a Facultății de Arte – departamentul pictură din cadrul Universității Naționale de Arte din București, iar în viitor dorește să își deschidă propriul său atelier de design vestimentar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel