Teo Trandafir, despre retragerea din televiziune: Plec în Dubai. Mă angajez la o firmă de construcţii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Teo Trandafir
Sursa foto: Facebook Teo Trandafir
Teo Trandafir a vorbit despre retragerea din televiziune și planurile pe care le-ar avea.

"Prima chestie care-mi trece prin minte ar fi următoarea mişcare: şase luni de pauză în care să iau meditaţii pe domeniul construcţiilor, într-o limbă care-mi este familiară: araba. Pe lângă asta, eu mai vorbesc şi franceza, şi engleza. Plec în Dubai, închiriez un apartament şi mă duc să mă angajez la o firmă de construcţii", a spus Teo Trandafir pentru okmagazine.ro.

"Dar eu vreau să iau bani din ridicarea unei clădiri, nu din chiriile pe două camere decomandate. Sau pot să mă întorc la filologie, la fonetică. Dar am sentimentul că televiziunile au încă nevoie de oameni ca mine. Nu de alta dar, vorba regretatei Stela Popescu: "Fetiţă, ia uită-te tu în spate şi vezi cine vine după tine.“ Şi m-am uitat... 

Citește și:

Teo Trandafir, mărturisiri emoționante despre despărțirea de Mircea Badea: Am plâns în fiecare seară, timp de șase luni

Teo Trandafir a făcut mai multe mărturisiri emoționante despre relația sa cu Mircea Badea, alături de care a format unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori.

"Eu am solicitat prezența lui Mircea Badea (n.r. în emisiune), pentru că el făcuse matinal și înainte, și am dorit pe cineva lângă mine care știa cu ce se „mănâncă, pentru că eu nu făcusem televiziune aproape deloc. A fost chimie din prima. Ne-am dat seama că marele secret al lucrului în tandem în televiziune este să îți iubești partenerul cu adevărat, cu bune și cu rele. Noi stăteam mult mai mult împreună decât separat.

"Unii au avut senzația că este mai mult decât o prietenie"

Unii oameni cu vieți mai nefericite și minți mai înguste au avut senzația că este mai mult decât o relație de prietenie. Nici pomeneală, a fost o frăție, eu îl simt și acum ca pe fratele meu, omul care mă cunoștea foarte bine și mă proteja, îmi oferea ce aveam nevoie ca să pot performa la orele acelea. Ne-au unit respectul și încrederea de la început. Mircea Badea se arunca exact ca zburătorul la trapez, fără a ști în ce parte se îndreaptă, pentru că știa sigur că, în momentul în care se va desprinde, vor fi două mâini acolo care să îl prindă", a povestit Teo Trandafir pentru viva.ro.

"Nu se vedeau eforturile uriașe pe care Mircea le făcea ca să mă țină în picioare, nu se vedeau nopțile în care mă trezeam din 10 în 10 minute, gândindu-mă că sunt atât de obosită, încât nu voi auzi ceasul. Eu am învățat destul de târziu, după trei ani, că trebuie să mă pun în pat la ora șase seara, ceea ce a însemnat lipsa vieții sociale. Prietenii mei îmi spuneau Te-am sunat aseară! și îi întrebam la ce oră, și îmi spuneau: Pe la 7, 8. Eu dormeam de mult, ca să mă pot trezi la ora 3 a doua zi dimineață", a mai povestit vedeta.

"Am plâns în fiecare seară, timp de șase luni"

Teo Trandafir a vorbit și despre momentul în care s-a despărțit profesional de Mircea Badea.

"Dacă v-aș spune că am plâns în fiecare seară, timp de șase luni, ar fi partea cea mai ușoară. Știam că, dacă încep o frază, o va prelua el sau venea începutul de la el și continuam eu, iar acest lucru nu se mai întâmpla, eram singură în mijlocul unui platou de televiziune. În mine s-a sfâșiat jumătate și a trebuit să învăț să o cresc pe măsură ce am văzut că și Mircea are succesul lui și încearcă să se regenereze și să recompună partea din el care lipsea odată cu plecarea mea", a spus Teo Trandafir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel