Teo Trandafir, despre relația cu mama sa: Este una complicată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Teo Trandafir
Sursa foto: Facebook Teo Trandafir
Teo Trandafir a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, dar și despre refugiul său în perioadele grele.

"Având în vedere că este o relație la distanță, este una complicată geografic. La vârsta mea, mama deja nu prea îmi mai dă sfaturi. Ce am învățat, însă, de la ea este consecvența. Mama este un om extrem de consecvent", a spus Teo Trandafir pentru ciao.ro.

Refugiul lui Teo Trandafir în perioadele grele

"Nu prea am unde să mă duc, sunt expusă tot timpul, astfel încât refugiul meu este spațiul public. Înțeleg cât de ciudat poate părea acest lucru, dar chiar nu am unde și la cine să mă duc. Indiferent de ce mi se întâmplă, zilnic sunt în emisie. Dar în weekend, ori de cate ori pot, merg la mătușa mea, la Piteșți", a mai spus vedeta.

Momentul care i-a schimbat viața

În urmă cu zece ani, Teo Trandafir a fost la un pas de a-și pierde viața. Acela a fost momentul care a schimbat totul.

"Am înțeles că nu mai sunt același om, că nu mai pot face aceleași lucruri, că nu voi mai fi niciodată cine am fost, că mintea mea nu va mai fi niciodată aceeași, sentimentele mele la fel. Lista de prieteni nu am modificat-o eu, s-a modificat singură. Nimeni nu își face curat în lista de prieteni, ei se triază singuri. În momentul în care, aflat la necaz, nu sare nimeni să te ajute, înseamnă că este problema ta. Nu am fost dezamăgită, pentru că nu m-am amăgit. Nimeni nu-mi spusese că va sări să mă ajute dacă pățesc ceva. Cum să te dezamăgească cineva care nu ți-a promis nimic, nu îți datorează nimic?

Pe lumea asta nimeni nu datorează nimic nimănui. Oamenii nu sunt obligați să te amăgească, să te ridice în slăvi. E clar că am făcut ceva bun dacă, în secunda când nimeni nu îmi datora nimic, a sărit un om și m-a salvat, a mai sărit un om și m-a ajutat, a mai sărit un om și m-a angajat. Dacă m-aș fi purtat urât cu toată lumea, m-aș fi gândit numai la mine și la faptul că omenirea îmi datorează mie, și eu ei nu, nu ar fi sărit nimeni și viața mea, într-adevăr, s-ar fi schimbat la 180 de grade. Viața mea este mai bună acum decât era înainte", a spus Teo Trandafir pentru viva.ro.

"I-am mulțumit lui Dumnezeu că nu a fost copilul meu. Motivul a fost pur egoist. Dacă Maiei i se rupe o unghie, eu sufăr ca un câine. Nu aș fi putut supraviețui dacă i s-ar fi întâmplat copilului meu ceva rău. Ar fi fost două vieți în joc. Așa a fost cea mai bună variantă, ca de obicei, aleasă de Dumnezeu, și nu s-a pierdut niciuna", a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel