Teo Trandafir, despre problemele de sănătate: Eu o să mor acum! Mi-au făcut perfuzii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Teo Trandafir
Foto: Instagram Teo Trandafir
Teo Trandafir a rupt tăcerea despre una dintre cele mai mari greutăți prin care a trecut.

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune din România și una dintre cele mai discrete atunci când vine vorba de viața personală. 

Invitată în vlogul lui Alex Velea și al Antoniei, Teo Trandafir a vorbit despre cele mai mari greutăți din viața ei, despre modul în care le-a dat piept și despre modul în care s-a confruntat și a învins atacurile de panică. 

Mai exact, vedeta a povestit un episod dramatic din viața ei atunci când s-a confruntat cu un atac de panică major, crezând pur și simplu va muri.

"Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: stare de tristețe marcantă, care durează mai mult de trei săptămâni.

Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla. Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: eu o să mor acum! Mi se întâmplă acum.

M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: sunteți bine, însă aveți un atac de panică. De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a declarat Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.

Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Teo Trandafir, în direct

"A doua gafă mare, urieșească din viața mea am făcut-o la televiziune.

Lucram la Antenă și erau două televizoare. Mircea Badea citea ziar, eu nu eram în borș, Mircea făcea revista presei, eu m-am uitat în monitorul de control și era numai el. Bun! Doar că eu nu m-am uitat mai mult.

Mă rog, treaba e că era un monitor cu Mircea în el... Mi se face sete.

Mă uit în monitor, eu nu m-am văzut", a spus Teo Trandafir în vlogul Antoniei și a lui Alex Velea.

Teo a povestit în detaliu ulterior că a ridicat o mână și le-a făcut semn colegilor de platou să îi e sete.

"Apă avem? Și-mi aduce două sticle. Le iau și-mi face semn: E de la robinet! Eu: E de la robinet?! Nuu!", a mai spus ea.

"Peste două săptămâni mă cheamă managerul și zice: Am o întrebare! Și-mi pune înregistrarea de pe post! Care fusese pe post. Iar ăla era sponsorul principal, ăla de la robinet. 250.000 de euro! Și-mi zice: Eu acum ce ar trebui să fac?

Îi zic: Sincer?! Să mă dați afară pe loc. Nu există așa ceva. Nu există nicio justificare, nu există. Nu înțeleg cum am apărut pe post. Erau două monitoare, pe unul îl vedeam, pe unul nu-l vedeam", a mai povestit prezentatoarea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel