Teo, emoționat de tatăl său, pe scena iUmor: Te iubesc și sunt mândru de tine
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Teo a fost luat prin surpindere de apariția tatălui său pe scena iUmor.

A fost o plăcere pentru Teo să jurizeze un episod iUmor, însă, când a venit timpul binecunoscutului „tratament“ al show-ului, el a fost copleșit de emoții. Ion Teohari, tatăl său, a venit cu un altfel de roast, iar Cristi Popesco, unul dintre prietenii lui, i-a pregătit multe glume acide la care s-a râs copios. Momentele de roast, dar şi prestaţiile concurenţilor celei mai noi ediţii iUmor vor putea fi urmărite duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

Ion Teohari a povestit în cadrul interviului felul în care fiul său i-a spus că își dorește să facă doar stand-up în viață: "După ce terminase facultatea, a fost angajat la o mare firmă de advertising. A lucrat acolo ca și copywriter vreun an și, dup-aia, a venit, am stat de vorbă și mi-a zis: "Băi, tată, fii atent! Eu muncesc de nu mai pot și câștig într-o lună cât fac cu stand-up-ul într-un weekend". Cât ai fi de conservator, ca părinte, adică: "Bă, omul e fericit, îi place chestia asta și, în consecință, eu de ce să mă opun?“.

Roast-ul creat de tatăl lui Teo s-a încheiat într-o notă extrem de emoționantă pentru toți, iar Costel a subliniat esența experienței la care a asistat: "M-am emoționat la sfârșit, pentru că sunt crescut într-o familie care a crezut foarte mult că nu trebuie să ne spunem: "Te iubesc". Ne-au iubit, dar n-au spus-o. Când îl aud pe un om, pe un tată, că-i spune copilului lui – în acest caz, Ion lui Claudiu – n-am cum să nu mă emoționez. "Te iubesc și sunt mândru de tine". E tare!“. Teo a mărturisit: "Sunt și eu om! Adică, dacă îți apare un părinte pe scenă, normal că te emoționezi.” Întregul moment va putea fi urmărit duminică, de la 20:00, la Antena 1. 

Acesta nu a fost singurul roast de care a avut parte comediantul. Bunul său prieten Cristi Popesco i-a pregătit şi el un moment savuros, la care s-a râs în hohote pe platoul de filmare. Despre ce este vorba, telespectatorii pot afla vizionând noul episod iUmor duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Episodul 10 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică noaptea, la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește și:

Anastasia Soare, luată la roast de fiica sa, Norvina: Parcă văd că o să mă întorc acasă la economy class

Regina Sprâncenelor din Los Angeles, Anastasia Soare, a plâns la roast-ul pe care fiica ei, Norvina, i l-a făcut în cadrul celui mai nou episod iUmor.

Emoțiile au fost la cote maxime și când Loredana și Maria Marinescu au urcat pe scena emisiunii. 

Claudia Soare, pe numele de scenă Norvina, a răspuns afirmativ la provocarea de a face un roast pentru celebra sa mamă, însă, cu câteva minute înainte să pășească pe scenă, a început să „regrete“ decizia. „Am venit aici să-i fac un roast mamei mele... Sunt sigură că o să mă coste foarte mult… parcă văd că o să mă întorc acasă la economy class. (…). Pentru un copil e normal să auzi: Du-te să îți faci lecțiile, însă eu nu puteam auzi asta… În schimb, mi se spunea: Du-te să-i faci o cafea lui Oprah. Era ciudat când spunea mama asta, mai ales pentru că Oprah bea ceai, nu cafea”, a povestit în glumă Norvina, stârnind râsul tuturor celor aflați în platoul iUmor. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel