UPDATE Suicid la metrou. Nu s-a putut constata dacă e bărbat sau femeie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
O persoană a murit călcată de metrou, în tunelul de la Piața Romană.

UPDATE

Persoana care a fost lovită de metrou în galeria subterană de la staţia Piaţa Romană a decedat, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov. Din cauza leziunilor grave, nu s-a putut constata dacă e bărbat sau femeie. Incidentul s-a petrecut la aproximativ 50 de metri de peron. La faţa locului au acţionat Detaşamentul Special de Salvatori, echipaj de descarcerare şi SMURD. Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul a fost anunţat la 112.

Știrea inițială

Un nou incident în metroul bucureștean, la doar o zi după ce un tânăr a fost lovit de tren la "Costin Georgian". La 112 a fost sesizat faptul ca o persoană a fost lovită de garnitura unui metrou, la stația Piata Română, joi, după-amiaza. 

La fața locului au sosit salvatorii și polițiștii, care iau masuri pentru extragerea persoanei și stabilirea contextului în care s-a produs evenimentul.

Persoana a fost lovită de metrou, la aproximativ 50 de metri de peron, în galeria subterană, în stația Piața Romană. Acolo au sosit cei de la Detasamentul Special de Salvatori, descarcerare și SMURD.

Primele indicii arată că ar fi vorba despre o tentativă de suicid, conform unor călători aflați pe peron.

Știre în curs de actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel