Tentativă de viol la internat. Suspecții: doi elevi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, vineri, începerea urmăririi penale faţă de inculpaţii Cortuşan Bogdan-Vasile şi C.A.L., pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă de viol, respectiv, tentativă de viol.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, reiese faptul că la data de 19 noiembrie 2015, în jurul orei 22,00, în internatul unei şcoli din Timişoara, inculpatul C.A.L. (17 ani) ar fi încercat, prin folosirea unei mături, a unei sticle de plastic şi a unui tub de spray, să agreseze sexual un coleg de cameră în vârstă de 13 ani, după ce, în prealabil, inculpatul Cortuşan Bogdan-Vasile (în vârstă de 18 ani) l-ar fi imobilizat.

Inculpaţii vor fi prezentaţi, vineri, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara, cu propunere de arestare preventivă, relatează Agerpres.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel