Tentativă de trecere a graniţei în mod fraudulos. O tânără din Republica Moldova, reţinută de poliţia de frontieră
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
politie-frontiera
politie-frontiera
O tânără de 22 de ani, din Republica Moldova, a fost reţinută de poliţia de frontieră după ce a încercat să iasă în mod fraudulos din ţară. 

Aceasta a prezentat la vamă acte pe care le-a găsit pe o plajă din Constanța. Ea este cercetată acum de polițiști pentru fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II au depistat o femeie din Republica Moldova, în vârstă de 22 de ani, care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosind o carte de identitate ce aparţinea altei persoane. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră, tânăra călătorea miercuri seara ca pasager într-o mașină înmatriculată în Bulgaria. Polițiștii au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care tânăra a fost dusă la sediul instituției.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că tânăra este cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 22 ani, care a declarat că a găsit cartea de identitate pe plajă în Constanţa”, se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel