Tensiuni în PNL. Dezvăluirea unui liberal în direct la TV: Deranjez conducerea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liberalul Virgil Guran, invitat joi seară în emisiunea ”La ordinea zilei” de la Antena 3, a declarat că deranjează conducerea partidului pentru că spune ceea ce gândește, dar și că nu intenționează să-și dea demisia. 

„Spre binele partidului (PNL - n.red), cred că trebuie să vină oameni care au curajul să spună ce gândesc, pentru că văd că deranjăm din nou conducerea partidului pentru că vorbim ceea ce gândim. E posibil chiar să mi se spună că nu mai reprezentăm partidul şi să nu mai mergem la o televiziune să vorbim în numele partidului, vă daţi demsia şi mergeţi în nume propriu. N-o să-mi dau demisia. Dacă îi deranjez într-adevăr, să mă dea ei afară. Eu nu plec din PNL, pentru că PNL reprezintă un partid, nu reprezintă proprietatea a 4-5 oameni care au impresia că ei trebuie să învârtă toată ziua în țara asta conducerea unor partide importante”, a declarat Virgil Guran. 

”Mi s-a reproșat la un moment dat că sunt pro-PSD. Nici vorbă! Sunt un adversar puternic al PSD, dar dacă PSD vine și spune «Mărim de mâine pensiile și salariile» și reușesc și demonstrează, spun «Foarte bine!», sprijinim o astfel de inițiativă”, a mai spus liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel