Tensiuni în ALDE. Daniel Zamfir: Am divorţat de PSD, ne-am logodit cu Ponta şi flirtăm cu Orban
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir
Tensiunile din cadrul ALDE ies din nou la iveală. Senatorul Daniel Zamfir l-a acuzat pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, că a rupt coaliţia de guvernare de unul singur, fără o comunicare cu liderii partidului. 

"Noi, cei din ALDE, avem convingerea că deja s-a bătut palma pe fuziunea cu partidul lui Victor Ponta. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni despre decizia asta. Domnul Tăriceanu a postat pe Facebook, pe data de 7 august, domnia sa la masă cu Victor Ponta și domnul Mocioalcă de la PRO Romania, în care anunța că gata, începând cu sesiunea aceasta o să avem grupuri comune și vom face o alianță politică cu PRO Romania.

După patru zile a chemat câțiva vicepreședinți și a început să discute care să fie numele viitorului partid. Deci fuziunea este pecetluită. Partidul în momentul acesta a început să se trezească. Membri au spus ca dacă partidul cade în brațele lui Ponta, partidul este mort din secunda asta. În momentul acesta Călin Popescu-Tăriceanu este de neoprit. L-am întrebat de ce este mai frecventabil Victor Ponta decât Dăncilă și Teodorovici, dar nu ne-a răspuns. Este un record trist, să distrugi un partid într-o lună de zile, pentru că acum ALDE este în situația în care a divorțat de PSD, s-a logodit cu Ponta și flirtează cu Orban", a declarat Daniel Zamfir la România9, emisiune la TVR1, citat de romaniatv.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel