Tenis: Stefanos Tsitsipas, eliminat în optimi la s-Hertogenbosch (ATP)
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas, locul 6 mondial şi principal favorit, a fost eliminat de chilianul Nicolas Jarry, 6-4, 3-6, 6-4, în optimile de finală ale turneului ATP de la s-Hertogenbosch (Olanda). 

Tsitsipas, în vârstă de 20 de ani, unul dintre cei mai promiţători jucători tineri, a avut rezultate remarcabile în sezonul pe zgură, mai ales o finală pierdută în faţa liderului mondial Novak Djokovic la Masters 1000 de Madrid, aminteşte AFP. La primul său meci de când a cedat în optimi la Roland Garros în faţa lui Stanislas Wawrinka, el a ratat la 's-Hertogenbosch debutul pe iarbă, fiind depăşit de Jarry, un jucător de 23 de ani, aflat pe locul 60 ATP.

Jarry va juca în sferturi cu învingătorul dintre kazahul Mihail Kukuşkin şi francezul Richard Gasquet. Rezultate consemnate joi în optimi în turneul din localitatea olandeză: Nicolas Jarry (Chile) - Stefanos Tsitsipas (Grecia/N.1) 6-4, 3-6, 6-4 David Goffin (Belgia/N.5) - Pierre-Hugues Herbert (Franţa) 6-3, 7-5 Adrian Mannarino (Franţa) - Fernando Verdasco (Spania/N.4) 1-6, 6-3, 6-4 Christian Garin (Chile/N.7) - Robin Haase (Olanda) 7-5, 7-5, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel