Tenis: Novak Djokovic, calificat în semifinale la Madrid, după forfaitul lui Marin Cilic
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, s-a calificat fără să joace în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, după ce croatul Marin Cilic, pe care urma să-l înfrunte vineri, a fost nevoit să se retragă din cauza unei intoxicaţii alimentare, informează AFP.

Cilic, ocupantul locului 11 în clasamentul ATP, a dat publicităţii un comunicat în care se declară 'dezamăgit' că nu poate disputa meciul cu Djokovic. 'Am petrecut o noapte groaznică din cauza unei intoxicaţii alimentare. Sunt extrem de dezamăgit să văd că turneul meu de la Madrid se încheie în acest mod. Vă mulţumesc pentru susţinere', le-a transmis croatul fanilor săi, printr-o postare pe contul său de Twitter.

În turul precedent, Marin Cilic reuşise să elimine un alt jucător sârb, Laslo Djere. Novak Djokovic atinge, astfel, semifinalele unui turneu pentru prima oară după Openul Australiei, pe care l-a câştigat în luna ianuarie. El a cunoscut de atunci o serioasă scădere de formă. Sârbul se va lupta pentru un loc în finala turneului de la Madrid cu câştigătorul partidei dintre elveţianul Roger Federer, revenit după trei ani pe zgură, şi austriacul Dominic Thiem. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel