Tenis: Monica Niculescu, învinsă în primul tur la Nottingham (WTA)
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost învinsă de germanca Tatjana Maria cu 6-1, 3-6, 7-6 (3), miercuri, în prima rundă a turneului WTA de la Nottingham (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. 

Niculescu (31 ani, 144 WTA) s-a înclinat după o două ore şi 5 minute de joc în faţa favoritei numărul nouă (31 ani, 56 WTA). Meciul a avut loc în sală, pe suprafaţă hard, după ce ploaia a perturbat programul în primele trei zilei ale turneului pe iarbă din Regatul Unit.

Tatjana Maria a reuşit 10 aşi în acest meci, iar Monica niciunul. În setul decisiv, Maria a condus cu 2-0 şi 4-1, dar Niculescu a egalat, 4-4, servind de două ori, la 5-4 şi 6-5 pentru meci, dar de fiecare dată adversara a făcut break, setul ajungând în tiebreak, unde germanca s-a impus clar. Niculescu, revenită după o absenţă de două luni din circuit, din cauza unei accidentări, va primi 2.100 dolari şi un punct WTA pentru evoluţia sa, urmând să joace şi la dublu, alături de Elena-Gabriela Ruse, care s-a calificat miercuri în optimi la simplu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel