Tema alegerilor parlamentare, fixată de preşedinte. Un fost membru CSM iese la atac
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, Georgiana Iorgulescu, a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a fixat deja tema viitoarelor alegeri parlamentare. 

„Preşedintele nu a indicat, în concret, care sunt greşelile din aceste legi, respectiv ce este de îndreptat. A spune că un partid le-a măcelărit şi intervine acum un altul, salvator, este doar un mod de absolutizare a unei probleme extrem de tehnice dar, din păcate, extrem de politizate în ultimii 10 ani”, a declarat, pentru Mediafax, Georgiana Iorgulescu, fost membru CSM, în prezent director al Centrului de Resurse Juridice.

Tema alegerilor, fixată 

„Am sentimentul că preşedintele a fixat deja tema alegerilor parlamentare, exact pe modelul alegerilor europarlamentare. Din nou, va fi folosită justiţia, şi nu sănătatea sau educaţia”, mai spune fostul membru CSM.

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după o discuție cu premierul Ludovic Orban, că Guvernul va trimite în Parlament o inițiativă legislativă pentru a „repara legile Justiției”, care sunt „în funcțiune și sunt imperfecte”.

„Am urmărit, poate și dumneavoastră ați văzut, în spațiul public a început o discuție ciudată. În PSD și între PSD și sateliții PSD, încep să își plătească polițe. Au fost câteva așa-numite dezvăluiri din perioada când PSD a atacat violent justiția, când PSD a atacat violent legile justiției, ” a adăugat șeful statului.

VEZI ŞI Iohannis, ATAC la PSD: Din fericire, am reușit să oprim!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel