Televizoarele Sony „Gata pentru PS5” nu sunt, de fapt, gata pentru PS5
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Consolele de nouă generație de la Sony și Microsoft, PS5 și Xbox Series X, sunt aproape de lansare, iar fiecare companie în parte încearcă metode noi de marketing pentru finalul anului 2020.

Conform Polygon, fiecare generație de console aduce și termeni noi. Dacă acum 7 ani, odată cu lansarea PS4 și Xbox One, totul era despre rezoluție Full HD și despre puterea crescută față de predecesoare, consolele din acest an se bazează pe termeni și mai greu de înțeles precum SSD NVMe și 4K HDR 120 Hz.

Săptămâna trecută, Sony a lansat o nouă etichetă pentru televizoarele sale care descrie două dintre modelele sale din 2020 drept „Gata pentru PS5”. Brandingul, care a rezultat dintr-un parteneriat între cele două subdivizii Sony, ajută consumatorii să aleagă un televizor bun pentru PlayStation 5, însă adevărul este că „Gata pentru PS5” este, practic, o minciună. Niciun televizor Sony cu acest branding nu are încă HDMI 2.1, un element cheie al noii generații de console, în ciuda prețurilor de peste 1.000 dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel