Telefonul plin de sânge al unei femei a fost recuperat, dar această rămâne dispărută
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash
Sursă foto: Unsplash
O tânără a dispărut în urmă cu aproximativ o săptămână în Houston, iar până în prezent a fost descoperit doar telefonul mobil plin de sânge al acesteia.

Familia unei femei de 24 de ani, văzută ultima dată în Houston pe 15 aprilie, cere ajutor pentru a o găsi pe aceasta, după ce telefonul tinerei plin de sânge a fost descoperit lângă un parc din West Houston. Felicia Marie Johnson a călătorit în Houston din California, sperând să obțină un loc de muncă la Cover Girls Night Club.

Se pare că Johnson a sunat un Uber după ce a părăsit clubul de noapte, dar când mașinii comandate i-a luat prea mult timp să ajungă acolo, un bărbat de la club s-a oferit să o ducă acolo unde era nevoită să ajungă, a spus Quanell X, un activist. 

"Felicia nu a mai fost văzută de atunci. Nicio activitate pe telefonul mobil, nicio activitate pe cardul de credit, nicio activitate pe rețelele sociale. Ea a dispărut de pe fața pământului", a declarat Quanell X la o conferință de presă ținută miercuri în Houston.

Quanell X a spus că organizația sa a investigat dispariția, împreună cu un detectiv privat angajat de familie.

Detectivul privat a găsit telefonul tinerei 

Departamentul de Poliție din Houston (HPD) spune că dispariția lui Johnson este considerată un caz de persoane dispărute, deși nu au putut răspunde dacă la mijloc ar fi vorba despre o înșelăciune. Poliția nu a comentat detaliile despre dispariția lui Johnson furnizate de activistul Quanell, dar a spus că au luat legătura cu familia lui Johnson și oricine are informații despre dispariția tinerei a fost rugat să contacteze unitatea pentru persoane dispărute a HPD.

Potrivit lui Quanell X, anchetatorul privat angajat de familie a găsit telefonul mobil al lui Johnson plin de sânge și aruncat pe marginea drumului la Bear Creek Park din West Houston. Activistul a spus că lucrurile personale ale tinerei au fost găsite în camera ei de hotel, iar cunoștințele sale au predat obiectele personale către HPD. 

Texas EquuSearch, o echipă de căutare și recuperare care oferă cai voluntari pentru căutarea persoanelor pierdute și dispărute, s-a alăturat, de asemenea, căutării lui Johnson, a spus Quanell. 

Clubul de noapte la care a fost Johnson nu a dorit să comenteze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel