Tehnicile marilor bucătari de tăiere a legumelor. Nu există doar ”Julienne”
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Legumele se pot tăia și în alte moduri decât ”Julienne”. Poate le cunoști, dar iată și denumirea acestora.     

Există mai multe moduri în care pot fi tăiate legumele. Pe lângă Julienne, mai există Allumette, Batonnet, Medium Dice, Small Dice și Brunoise. 

Nu uita să mânuiești cuțitul de bucătărie cu grijă și în siguranță!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tipsandtricks din bucătăria #GastroNomNom ???? Nu uita să mânuiești cuțitul de bucătărie cu grijă și în siguranță! . . . . . #knifeskills #cumseface #info #instahowto #kitchenskills #kitcheninfo #inbucatarie #cumfolosim #cuțitdebucătărie #pregatireamesei #brunoise #juliennecut #allumette #batonnet #dicing #howtodice #howtousethekitchenknife #tehnicainbucatarie #kitchengoals???? #shareworthy #bookmarksofinstagram #bookmarkme #chopchopchop #howtochop

O postare distribuită de GastroNomNom ???? (@gastro_nom_nom) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel