Ștefănescu-Vîlceanu, scandal în direct. "Bă, cine sunteți voi?", "Deci nu am voie..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Codrin Ștefănescu și Dan Vîlceanu s-au contrat puternic, în direct, la Antena 3, în emisiunea "Punctul de întâlnire" moderată de Radu Tudor. 

Scandalul între cei doi politicieni a început de la discuția cu privire la modul în care s-a instrumentat dosarul "Referendumul", în care a fost condamnat Liviu Dragnea, dar și de la părerile diferite cu privire la dosarele lui Eduard Helvig și Klaus Iohannis.

Radu Tudor: " Eu mărturisesc că logica domnului Vîlceanu îmi scapă și dacă domnia sa consideră că dosarele făcute președintelui Iohannis și directului SRI, Eduard Helvig, sunt corecte, eu sunt stupefiat."

Dan Vîlceanu: "Nici Eduard Helvig, nici Klaus Iohannis nu a avut dosar."

Codrin Ștefănescu: "Postul la care bateți câmpii în momentul de față a fost dat afară din sediu, ați înțeles? Sunteți în sediul unei televiziuni care a fost, într-o instanță de genul ăsta, evacuată din sediu."

Dan Vîlceanu: "După ce lămuresc lucrul ăsta, în zece secunde, puteți să mă acoperiți. Deci nu am voie..." 

Codrin Ștefănescu: "Timp de un sfert de oră bate câmpii în mod securist și încerc să port un dialog. Ignoră și moderatorul și televiziunea și Terra, ...Bă, da cine sunteți voi? La modul serios. (...) Vă întreb așa. Veniți în toate emisiunile cu aceleași texte."

Dan Vîlceanu: "Nu am voie să vorbesc la Antena 3, nu o să vorbesc. Klaus Iohannis nu a avut niciun dosar. S-a făcut un raport de către ANI care este un act administrativ și care este un act administrativ pe care Iohannis l-a contestat în instanța de contencions și a câștigat."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel