Teatrul Naţional Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sala Mare a TNB
Sala Mare a TNB
Teatrul Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor la sediu, în toate sălile, cu respectarea tuturor normele în vigoare, impuse de pandemia de COVID-19. 

Sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30 la sută din capacitate, motiv pentru care vă invităm să vă procuraţi din vreme bilete dacă doriţi să vă număraţi printre primii spectatori ce revin, după o pauză de peste 3 luni, la teatru.

Începând din 5 februarie 2021 Teatrul Naţional I.L. Caragiale programează reprezentaţii în toate sălile.

Între primele spectacole pe care le veţi putea vedea începând cu această dată se numără: "Jurnal de România.1989" - premieră a verii 2020 la TNB şi "Noii infractori" (la Sala Mare), "Preşul" şi "Frumos e în septembrie la Veneţia" (Sala Studio), "Orchestra Titanic" şi "Omul care a văzut moartea" (Sala Pictura), la Atelier - cel mai nou spectacol, "Incognito de Nick Payne", precum şi "Anonimul veneţian", sau "20 de ani în Siberia", aşadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11.00, Magicianul Poveştilor îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu Jocul de-a Teatrul şi lumea basmelor româneşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel