Teatrul Metropolis, schimbare MAJORĂ. Când puteți vedea spectacolele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Teatrul Metropolis este unic în România și nu doar pentru că este conceput ca singurul teatru de proiecte din Bucureşti, ci și datorită modului în care se joacă.

Mai precis, pentru a face față cererii foarte mare de bilete la spectacole, de acum înainte, piesele vor putea fi văzute nu doar la ora 19:00 sau 20:00, cum eram obișnuiți până acum, ci și la ora 14:00, 15:00, 17:00 sau chiar 22:00.

De exemplu, marți, 30 ianuarie, sunteți invitați la oa 17:00 să vedeți "Pentru o mai bună înțelegere". Sâmbătă, 10 februarie, de la ora 15:00, puteți vedea "Domnul Ibrahim și florile din Coran". Duminică, 18 februarie, de la ora 14:00, sunteți invitați să aflați "Cum se cuceresc femeile". Vedeți AICI programul complet.

Cel mai modern teatru

Teatrul Metropolis a luat ființă la 1 ianuarie 2007, iar pe data de 1 noiembrie 2007, a avut loc lansarea oficială. De atunci și până astăzi a rămas o instituție de referință pentru cultura românească unde cel mai des se joacă... "sold out", adică biletele la spectacole se vând imediat. Ca iubitor de teatru, nu ai decât o soluție: să fii mereu atent când este anunțat programul.

George Ivașcu, director al Teatrului Metropolis, care a construit cel mai modern teatru din România, a spus că publicul țintă este reprezentat de tineri. Actorul ne-a povestit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, că este bătaie pe bilete, lucru care se vede cu ochiul liber accesând site-ul Teatrului Metropolis.

"La Teatrul Metropolis veți găsi un public tânăr pe care l-am gândit drept public țintă. Cei care iubesc teatrul vin în mod frecvent și atunci mă bazez pe ei ca niște prieteni. (...) Este un domn din Câmpina care cumpără, de exemplu, în mod curent, 50 de locuri, și vine cu prietenii să vadă spectacole. Este și o doamnă care ne-a reclamat pentru că luna aceasta nu a prins decât 125 de locuri, din păcate", a spus actorul la DC News.

Biletele la Teatrul Metropolis se vând repede nu doar datorită profesionalismului celebrilor actori care joacă pe scenă, ci și datorită prețului foarte mic comparativ cu situația de la alte teatre, mai precis 25 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel