Teatrul Maria Filotti, sub conducerea lui Radu Nichifor! Lucian Sabados și-a finalizat misiunea artistică la Brăila!
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 12 feb, 19:29
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Radu Nichifor este angajat al Teatrului Maria Filotti și director artistic al Teatrului Fani Taedini Galați. Este absolvent al Liceului Nicolae Iorga din Brăila și U.N.A.T.C. București, secția Regie teatru.

Primul său contact cu teatrul brăilean a fost la începutul anilor 90, când era elev de liceu și teatrul căuta figuranți.

Prin dispoziţia Primarului Municipiului Brăila nr. 448/12.02.2021 , începând cu data de 12.02.2021, interimatul la conducerea Teatrului „Maria Filotti” Brăila va fi asigurat de Radu Nichifor, regizor artistic, până la ocuparea postului de Manager prin concurs. El ocupă locul lăsat vacant prin pensionare de Lucian Sabados.

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir a declarat că la baza numirii lui Radu Nichifor, pe postul de manager interimar, a stat faptul că regizorul face parte din echipa teatrului brăilean și mizează pe buna relație a acestuia cu actorii, pentru o atmosferă de lucru plăcută și cu rezultate apreciate de public.

Lucian Sabados, manager al Teatrului Maria Filotti pentru aproape 8 ani, s-a pensionat la începutul lunii februarie, scrie JurnalBr.ro

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro