Teatrul “Anton Pann”, din nou la București!
Data publicării:
Autor: Magdalena Popa Buluc
WhatsApp

Teatrul “Anton Pann” Râmnicu Vâlcea prezintă luni, 8 mai, ora 19.00, la Teatrul Excelsior, spectacolul Vermine Radiante de Philip Ridley, regia: Botos Bálint. Din distribuție fac parte actorii: Szász Réka, Andrei Brădean și Ana Șușca. Este a treia vizită pe care Teatrul “Anton Pann” o face la Teatrul Excelsior, după Esti un animal, Viskovitz! și Respiră și de fiecare dată publicul bucureștean a primit cu căldură și entuziasm tânăra trupă de actori de la Vâlcea și spectacolele sale.

Vermine Radiante este despre vis, despre cuplu, despre a construi împreună și a-și stabili priorități. De ce avem nevoie (în afara de bani) pentru a trăi un vis? Și anume, să avem propria casă de vis. Avem nevoie de noroc? De statul ocrotitor? Sacrificii? Ajutorul lui Dumnezeu? Poate chiar minuni. Din când în când se mai întâmpla și minuni... Minuni care ne transformă realitatea în vis. Dar oare cum e visul? Frumos? Luminos? Sau un cosmar? Sau toate la un loc? Sunt întrebări și situații cu care protagoniștii spectacolului Vermine Radiante, Jill (Szász Réka) și Ollie (Andrei Brădean), se confruntă și pentru care încearcă să găsească un răspuns.

(w670)

Philip Ridley, autorul piesei Vermine Radiante, este un intelectual englez care se manifestă în zone ale artei extrem de variate: literatură, dramaturgie, poezie, scrie scenarii de film și televiziune, compune muzică, face fotografie. Cunoscutul ziar londonez, The Guardian, îl definește ca fiind un geniu incomod și sumbru. În calitate de dramaturg și regizor de film și teatru a primit importante premii la Locarno, Stockholm, Cannes, Londra.

Vă invităm, așadar, la un spectacol cu și despre tineri, la un periplu în lumea zbuciumată a celor care visează frumos și vor cu tot dinadinsul să-și pună în aplicare visele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel