Data publicării:

Țeapă cu pozele din studiorile de Crăciun făcute de unii români. MIRACOLUL casei în care NIMENI nu stă

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Este nebunie de Crăciun! Toată lumea fuge de acasă...

... și se baricadează în studiourile foto. Cu siguranță, ați văzut deja și dumneavoastră pe Facebook o avalanșă de poze făcute în studiouri foto, totul într-un decor de poveste: cu brad frumos împodobit, cu tot ce trebuie de Crăciun. Totul pare ca-ntr-o casă luxoasă de sărbători, casă de oameni foarte bogați.

Și întrebarea este: de ce simt nevoia oamenii să facă poze în decoruri care nu le aparțin? De ce fac poze doar pentru Facebook? De ce nu fac poze cu bradul lor de acasă? De ce simt nevoia oamenii să arate tuturor în ce decor minunat sărbătoresc ei Crăciunul când, de fapt, tot în Militari/Ferentari/Berceni se întorc? Adică de ce nu mai iubim simplitatea, cu bradul nostru de acasă, cu decorațiunile de anul trecut, și vrem să epatăm într-un decor care nu are nicio treabă cu ce avem noi acasă? Și mai dăm și o grămadă de bani, de ordinul sutelor de lei, doar să ne vadă Maricica cum ne-am pozat cu bradul de Crăciun. Brad lângă care s-au mai pozat alte mii de oameni. Nu ar fi mai frumos, dacă tot vrem să ne pozăm, să o facem acasă, cu bradul din sufragerie? 

Dar vă spun eu de ce aleg oamenii să se pozeze în studiouri foto. Pentru că mizează pe naivitatea oamenilor de pe Facebook care vor crede că Maricica s-a fotografiat la ea acasă. ”Ia uite, bă, ce casă frumoasă și-a tras Maricica! Eu tot la mine în Ferentari, în bloc comunist, stau. Uită-te la Maricica ce bine a ajuns!” Nu, Maricica nu o duce mai bine ca tine, doar că trăiește într-un univers paralel pentru niște Like-uri pe Facebook. Că dacă se ajungea, fii sigur că nu simțea nevoia să se dea mare pe Facebook.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel