Team Work - înscrieri la Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică 2018
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 15 oct 2018, 20:24
WhatsApp
curățenie
curățenie
Asociația Team Work vă invită iar la voluntariat în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză" a Universității din București, de această dată la Curăţenia de Toamnă 2018, ediția a XIII-a.

Activitatea se va desfăşura pe parcursul 3 weekend-uri, respectiv 13-14, 20-21 și 27-28 octombrie 2018.

Principalele activităţi pe care le vom desfăşura constau în: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns, iar în funcție de spațiul unde vom lucra, pot interveni și activități suplimentare. În dimineața fiecărei zile participanții vor fi informați asupra spațiului și activităților pe care le vor desfășura. Programul de lucru este, pentru fiecare dintre cele 6 zile, între orele 09:30-14:30.

Cum vă puteți înscrie

Înscrierea la ediţia 2018 a Curăţeniei de Toamnă se face prin completarea formularului online pe care îl găsești AICI. Vârsta minimă de participare este de 14 ani. De asemenea, fiecare voluntar va primi o diplomă de participare, un premiu surpriză şi o experienţă minunată cu care poate să se mândrească. Uneltele și mănușile vor fi asigurate de organizatori (după înscriere veți primi un e-mail cu mai multe detalii). Vă puteți înscrie pentru 1, 2 sau mai multe zile.

Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică este organizată anual, din 2006, de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză" a Universității din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?