Te speli pe față dacă ai gene false? Atenție ce greșeală faci!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fotografie de la Marcus Aurelius: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/machiaj-frumuse-e-gene-oglinda-9789232/
Fotografie de la Marcus Aurelius: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/machiaj-frumuse-e-gene-oglinda-9789232/
Te speli pe față dacă ai gene false? Atenție ce greșeală faci!

Avem voie să ne spălăm pe față dacă avem gene false? Răspunsul este: da, da, da, categoric da! Pe vremuri, adică în urmă cu zece ani, exista mitul că nu trebuie să te speli pe față dacă ai extensii de gene. Și în prezent mai sunt persoane care se tem să se spele pe față de teama posibilității că genele false vor cădea.

Despre acest subiect a vorbit Ruxandra Zaharia, expert în domeniul stilizării genelor, la Mi-Th influencer, emisiunea de frumusețe de la DC News și Spectacola.

Ruxandra Zaharia, expert în domeniul stilizării genelor, a spus că trebuie neapărat să ne spălăm pe față chiar dacă avem extensii de gene. În caz contrar, putem ajunge pe mâna medicilor. Există o spumă specială care ne ajută la curățare.

„Există o spumă specială dedicată igienizării extensiilor de gene. În urmă cu zece ani, în momentul în care au început să fie aplicate extensiile de gene în România, se spunea că femeile nu trebuie să se spele pe față. Era interzis. Aveam cliente care mă întrebau de ochelari scafandru. Voiau să facă duș cu ochelari de scafandru pentru a nu-și atinge genele. Acesta a fost cel mai mare mit în momentul respectiv. Vreau ca acum toată lumea să conștientizeze că apa este cel mai bun prieten al adezivului nostru pentru extensiile de gene. Trebuie să te speli pe față minimum o dată pe zi cu o spumă specială!”, a spusRuxandra Zaharia, expert în domeniul stilizării genelor, la DC News și Spectacola.ro.

Ce este tehnica fir cu fir

Tehnica fir cu fir nu este altceva decât implantarea unui fir sintetic pe un fir natural, unul câte unul care, în consecință, lasă finisajul mai natural cu fire alungite și puțin voluminoase.


La noi în țară sunt foarte multe femei care aleg să poarte extensii de gene, cu această ocazie au apărut păreri pro și contra, au apărut mituri, tabere care susțin genele și tabere care nu le recomandă.

Mai multe despre subiectul cu extensiile de gene aflați urmărind emisiunea Mi-Th influencer cu Mirela Vescan:

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel